DSpace 熊本県立大学
 

Prefectural University of Kumamoto >
博士論文 >
02 博士(環境共生学) >
2014年度 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://rp-kumakendai.pu-kumamoto.ac.jp/dspace/handle/123456789/89

Title: 真空調理における加熱操作が植物性食品の栄養成分および物性に及ぼす影響
Authors: 中嶋, 名菜
Issue Date: 2015
URI: http://rp-kumakendai.pu-kumamoto.ac.jp/dspace/handle/123456789/89
Academic Degrees and number: 27401甲第38号
Degree-granting date: 2015-03-14
Degree name: 博士(環境共生学)
Degree-granting institutions: 熊本県立大学
Appears in Collections:2014年度

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2014-kan-yoshi-nakashima.pdf01 論文要旨222.04 kBAdobe PDFView/Open
2014-kan-shinsayoshi-nakashima.pdf02 審査要旨142.25 kBAdobe PDFView/Open
2014-kan-zenbun-nakashima.pdf03 論文全文2.33 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace